Comparaţii tâmpite

Standard

                   Cu siguranţă nu sunt eu vreo Carrie Bradshaw (din Sex and the city), să pot spune ca am experienţă suficientă să pot vorbi de dragoste, relaţii sau sex, dar e clar că părerea mi-o pot exprima:)) Acum am chef să vorbesc de relaţii şi anume de cum vedem mulţi dintre noi o relaţie din exterior.

                    Trebuie să recunoaştem că deseori e amuzant să stai pur şi simplu pe stradă sau oriunde, să urmăreşti gesturile unui cuplu..şi practic, să laşi frâu liber imaginaţiei. Dacă tipul îşi ignoră un minut partenera, e clar că o înşală sau nu o mai iubeşte sau dacă se giugiulesc prea „intens” , vom spune că sunt la început de drum şi că e normal să fie aşa..DAR de ce ar fi normal doar la început, când poate fi aşa mereu? De ce să nu o/îl ţi de mână şi după 1-2-3 ani de relaţie? Multă lume stă să analizeze şi să critice pe la colţuri relaţiile altora. Apoi ce să mai spun că toţi şi-o compară cel puţin o dată(sună kinky,ştiu) cu a altora, reproşând la un moment dat partenerului cum că alt cuplu face aşa şi că un altul din vecini o face invers. Mai bine stai şi analizează-ţi propria relaţie fără a o compara cu altele ..nici din filme, nici cu aia din vecini , defapt cu niciuna. Relaţiile sunt unice la fel cum suntem şi noi!

                   Dacă eşti convins că faci tot ce poţi ca relaţia ta din prezent să meargă bine,dar feedback-ul nu e acela pe care îl vrei defapt, mai bine las-o baltă.Nu lupta cu morile de vânt, că nu ai nicio şansă.Cum am şi spus mai devreme, dacă chiar vrei ca totul să meargă bine,NU face comparaţii  tâmpite cu relaţii din „altă lume”. Realitatea îi alta. Defapt, realitatea stă chiar în persoana de lângă tine. Dacă îi iubeşti calităţile, fă bine şi iubeşte-i şi defectele!

Reclame

7 răspunsuri »

  1. Ai perfecta dreptate. Nu vad care ar fi rostul comparatiei… important e sa existe respect, dragoste, incredere INTRE MEMBRI CUPLULUI SI ATAT. Ce daca unii sunt mai afectuosi sau mai putin afectuosi (la exterior)?? Important e ca noi sa fim corecti unii cu altii si sa facem totul pentru ca binele comun si dragostea sa primeze.

  2. Comparațiile nu-și au locul în primul rând pentru că suntem diferiți ca indivizi. Dacă suntem diferiți ca indivizi îți dai seama că și ca și cupluri vom fi diferiți. Nu poți găsi două cupluri identice. Până și problemele vor fi diferite de la cuplu la cuplu, nu numai plăcerile.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s